Tags

August 20, 2018

Wat is de theorie achter fermenteren, waarom deden we het 200 jaar geleden al en waarom doen we het nu (weer) steeds vaker?

We gaan samen aan de slag met groenten en kruiden uit de moestuin en eind van de middag ga je naar huis met je eindproduct: een weckpot met groenten om thuis te laten fermenteren (en uiteindelijk op te eten ;-)).

De kosten bedragen € 20,- inclusief hand-out met de theorie en recepten, weckpot, koffie en thee.

Opgeven t/m 30 augustus.

Let...

August 13, 2018

Heb je zin om je handen uit de mouwen te steken op een fijne plek in de natuur dichtbij de stad? Kom dan eens kijken bij zelfoogstmoestuin Het heerlijke land. Er is van alles te doen. Van een half uur per week schoffelen tot een dag in de week helpen bij het maaien, composteren, zaaibedden klaarmaken, zeisen en meer.

Je kunt ook een groentebed 'adopteren'. Daarmee verzorg je wekelijks een zelf uitgekozen bed en volgt de

groei van het gewas. Je zult zien dat d...

Please reload

vers | lekker | gezond | lokaal eerlijk | samen genieten

Het heerlijke land

Sint Jacobsweg bij 13a

6581 KM Malden (Nijmegen)

0638407388 

kvk 67717608