Terugblik: No waste workshop fermenteren


De spitskolen groeiden uit hun jasje. Door de aanhoudende groei van binnenuit, scheurden de kolen open. Ze zijn dan nog maar beperkt houdbaar. Om verspilling tegen te gaan organiseerden we op 29 juli in samenwerking met kok Astrid Geertsen een workshop fermenteren.

Met twee groepen gingen we aan de slag: snijden, kneden, kruiden toevoegen, afdekken en afsluiten met pekelwater. het was een zeer geslaagde middag. En zo kunnen we ook in het naseizoen nog genieten van de groenten van de moestuin.

In augustus, september en oktober volgen meer workshops fermenteren en inmaken. Wil je meedoen, schrijf je dan in via hetheerlijkeland.nl/agenda


45 keer bekeken0 reacties

Het heerlijke land

Sint Jacobsweg bij 13a

6581 KM Malden (Nijmegen)

tel 0638407388 

kvk 67717608

btw NL001873138B43