Vrijwilligers zijn welkom


Heb je zin om je handen uit de mouwen te steken op een fijne plek in de natuur dichtbij de stad? Kom dan eens kijken bij zelfoogstmoestuin Het heerlijke land. Er is van alles te doen. Van een half uur per week schoffelen tot een dag in de week helpen bij het maaien, composteren, zaaibedden klaarmaken, zeisen en meer.

Je kunt ook een groentebed 'adopteren'. Daarmee verzorg je wekelijks een zelf uitgekozen bed en volgt de

groei van het gewas. Je zult zien dat de plantjes beter groeien als ze aandacht krijgen.

Op dit moment zijn we in het bijzonder op zoek naar iemand die zich met hart en ziel wil ontfermen over de kruidentuin. Het kost je ongeveer een halve dag in de week. Je wordt hierin ook begeleid en leert ondertussen alles over de kruiden.

Heb je vragen of wil je een keer langskomen, bel dan gerust, Ingrid Loman 06 3840 7388


98 keer bekeken

Het heerlijke land

Sint Jacobsweg bij 13a

6581 KM Malden (Nijmegen)

tel 0638407388 

kvk 67717608

btw NL001873138B43