Zoeken
  • Ingrid Loman

1 september workshop fermenteren van Astrid Geertsen


Wat is de theorie achter fermenteren, waarom deden we het 200 jaar geleden al en waarom doen we het nu (weer) steeds vaker?

We gaan samen aan de slag met groenten en kruiden uit de moestuin en eind van de middag ga je naar huis met je eindproduct: een weckpot met groenten om thuis te laten fermenteren (en uiteindelijk op te eten ;-)).

De kosten bedragen € 20,- inclusief hand-out met de theorie en recepten, weckpot, koffie en thee.

Opgeven t/m 30 augustus.

Let op: de workshop wordt gegeven in de moestuin en kan alleen doorgaan als het droog is. Bij voorspelling van regen krijg je uiterlijk vrijdagavond 31 augustus bericht als het niet doorgaat.


65 keer bekeken

Het heerlijke land

Sint Jacobsweg bij 13a

6581 KM Malden (Nijmegen)

tel 0638407388 

kvk 67717608

btw NL001873138B43