April 30, 2019

September 28, 2017

Please reload

Recent Posts

1 september workshop fermenteren van Astrid Geertsen

August 20, 2018

1/6
Please reload

Featured Posts

Terugblik: No waste workshop fermenteren

August 4, 2017

 

 

De spitskolen groeiden uit hun jasje. Door de aanhoudende groei van binnenuit, scheurden de kolen open. Ze zijn dan nog maar beperkt houdbaar. Om verspilling tegen te gaan organiseerden we op 29 juli in samenwerking met kok Astrid Geertsen een workshop fermenteren.

 

Met twee groepen gingen we aan de slag: snijden, kneden, kruiden toevoegen, afdekken en afsluiten met pekelwater. het was een zeer geslaagde middag. En zo kunnen we ook in het naseizoen nog genieten van de groenten van de moestuin.

 

In augustus, september en oktober volgen meer workshops fermenteren en inmaken. Wil je meedoen, schrijf je dan in via hetheerlijkeland.nl/agenda

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags