April 30, 2019

September 28, 2017

Please reload

Recent Posts

1 september workshop fermenteren van Astrid Geertsen

August 20, 2018

1/6
Please reload

Featured Posts

Terugblik: meewerkochtend wieden en zaaien

August 4, 2017

Op 22 juli hebben we met een enthousiast groepje deelnemers bergen melganzenvoet gewied. Daarvoor in de plaats zaaiden we een bloemenmengsel voor bijen en andere nuttige insecten. In de pauze konden we bijkomen en weer opladen onder het genot van een heerlijke zelfgemaakte pruimentaart.

 

Het was erg gezellig, we hebben elkaar wat beter leren kennen en de tuin knapte ervan op. Op 12 augustus van 9.30 tot 13.00 uur gaan we verder. We sluiten weer af met een lunch uit de moestuin. Wil je meedoen, geef je dan op via hetheerlijkeland.nl/agenda.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags