top of page
Grootstal17.jpg

Aanmelden

Als deelnemer deel je mee in de oogst van een heel seizoen. Van mei tot en met november eet je zo'n dertig weken lang minstens 5 verschillende verse groenten per week (en vaak veel meer!). Je betaalt je bijdrage aan het begin van het jaar. Als je na juni instapt, betaal je naar rato vanaf de maand waarin je instapt.

Wij vragen geen vaste prijs maar vragen deelnemers naar draagkracht een bijdrage te betalen. Het minimum is een basisvergoeding die de kosten van de tuin dekt. Daarbovenop bepalen deelnemers de uiteindelijke vergoeding met als richtlijn het uurloon van de tuinders. Kinderen doen voor de halve prijs mee. Wanneer je je aanmeldt, sturen wij je de informatie op die je helpt de prijs te bepalen. Graag maken we ook een afspraak om kennis te maken en uit te leggen hoe de oogst in zijn werk gaat.  

U kunt zich aanmelden voor seizoen 2023! Klik op de knop, Ik wil meedoen! Vul het formulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt zich ook aanmelden via de Meedoenregeling van Gemeente Nijmegen. Aanmelden via de website van de Gemeente Nijmegen of de website van de Gemeente Heumen

Probeert u het liever eerst een keertje uit? Je kunt je inschrijven voor een proef abonnement. Je kunt kiezen tussen 1 week (€12,50) of 4 weken (€50,-) proef oogsten. Klik op de knop hier onder om je aan te melden voor een proef abonnement.

Aanmelden Zwambonnement 

Mis je de paddestoelen bij Het Heerlijke Land? Nu kan je je pluk abonnement helemaal compleet maken met zwammen van de Versfabriek.

Versfabriek is een kleinschalige, circulaire kwekerij van paddenstoelen gevestigd nabij het centrum van Nijmegen. Zij telen grijze oesterzwammen die groeien op substraat dat gemaakt is van lokaal koffiedik. Dat is een bijzondere manier van telen! Ze hebben ook shiitake en koningszwammen in het aanbod. Deze soorten groeien op speciale biologische substraten gemaakt van zaagsel afkomstig uit houtzagerijen. Al de paddestoelen zijn vers en worden na oogst zo snel mogelijk afgeleverd. 


Keuze uit twee pakketten:
 

Pakket 1: 

Prijs: 33,75 euro

Frequentie: 8x per jaar (1 keer per maand in periode mei - december).

Gewicht en samenstelling: levering van 250 gram in papieren zakjes, waarvan 3x oesterzwammen, 2x shiitake, 2x koningszwammen en 1x mix.


Pakket 2:

Prijs: 57,50 euro 

Frequentie: 16x per jaar (2x per maand in periode mei - december).

Gewicht en samenstelling: levering  van 250 gram in papieren zakjes waarvan 8x oesterzwammen, 6x shiitake, 2x koningszwammen en 2x mix.


Een zwambonnement sluit je af via onderstaande knop 'Ik wil een zwambonnement'. Je maakt het bedrag over naar het rekening nummer van Het Heerlijke Land: NL46 TRIO 0320 4124 23 tnv Spruit. De pakketjes liggen op de tweede en vierde vrijdag van de maand klaar op de tuin. Gelieve ze op vrijdag op te halen om ze zo snel mogelijk koel te bewaren. 
 

Als je een zwambonnement wil waarmee je maandelijks van lekkere verse paddestoelen kunt genieten, dan ben je van harte uitgenodigd om op zondag 26 maart van 11:00 - 13:00 zelf een kijkje te komen nemen op de kwekerij. De normale prijs bedraagt 12,50, voor deze gelegenheid mag je na afloop zelf bepalen wat je het bezoek waard vond, betaling dus naar draagkracht. Alleen voor mensen met een zambonnement of die dat serieus overwegen! 

bottom of page