top of page
Grootstal17.jpg

Aanmelden

Als oogstdeelnemer deel je mee in de oogst van een heel seizoen. Van mei tot en met november eet je zo'n dertig weken lang verse onbespoten seizoensgroenten direct van het land. Je oogst de hoeveelheid groenten die jij vers gebruikt per persoon per week (in het hoogseizoen heb je keuze uit meer dan 20 verschillende soorten groenten en kruiden per week). Je betaalt je bijdrage aan het begin van het jaar. Als je na juni instapt, betaal je naar rato vanaf de maand waarin je instapt.

Wij vragen geen vaste prijs maar vragen deelnemers naar draagkracht een bijdrage te betalen (op basis van solidariteit). Het minimum is een basisvergoeding die de kosten van de tuin dekt. Daarbovenop bepalen deelnemers de uiteindelijke vergoeding met als richtlijn het uurloon van de tuinders. Kinderen doen voor de halve prijs mee.

Door op de knop: ik wil meer informatie te klikken, krijg je meer informatie over hoe je je prijs kunt bepalen. Wanneer je je aanmeldt, maken we ook een afspraak om kennis te maken en uit te leggen hoe de oogst in zijn werk gaat.

Je kunt je nu aanmelden voor seizoen 2024! Klik op de knop: Ik wil meedoen! Vul het formulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Je kunt je ook aanmelden via de Meedoenregeling van Gemeente Nijmegen. Aanmelden via de website van de Gemeente Nijmegen of de website van de Gemeente Heumen

Probeer je het liever eerst een keertje uit? Je kunt je inschrijven voor een proef abonnement. Er is keuzen tussen 1 week (€25,-) of 2 weken (€50,-) proef oogsten. Je krijgt dan een persoonlijke rondleiding onderwijl je onze heerlijke onbespoten groenten leert plukken maak je kennis met natuur-inclusieve groenteteelt en wat Het Heerlijke Land verder nog allemaal te bieden heeft. Kom ook genieten van de rust en natuur aan de rand van Nijmegen.

bottom of page