top of page
werkenveraensusan.JPG

Leren en werken

This is your About Page. It's a great opportunity to give a full background on who you are, what you do, and what your website has to offer. Double click on the text box to start editing your content and make sure to add all the relevant details you want to share with site visitors.

Houd je van buiten zijn en tuinieren? Kom dan eens kijken op Het Heerlijke Land! Op onze zelfoogstmoestuin aan de rand van Nijmegen zijn er werkmogelijkheden voor vrijwilligers én stagiaires!

Vrijwilligerswerk bij Het Heerlijke Land

Op woensdag, donderdag én vrijdag kun je van 09.30 tot 16.00 meewerken op onze heerlijke moestuin. Hier ben je even weg uit de drukte van de stad en kan je genieten van deze fijne plek, terwijl je in een ontspannen sfeer allerlei werkzaamheden samen of alleen kan doen!

Geen verstand van tuinieren? Geen probleem! Kennis van tuinieren is niet nodig. Al doende steek je hier veel op.

 

Voor meer informatie over vrijwilligerswerk bij Het Heerlijke Land, neem contact op via de contactpagina, onze e-mail hetheerlijkeland@gmail.com óf kom gezellig langs!  

Stage en leer/werkplek

Wij zijn per direct op zoek naar stagiairs!

Volg je een opleiding of cursus en zoek je een stage of leer/werkplek? Dan is Het Heerlijke Land dé leukste tuin om dit te doen! Op onze moestuin aan de rand van Nijmegen werken fantastische stagiairs met ons mee, zowel op het land zelf, als achter de schermen. Lijkt dit je wat? Neem dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden. ​Wij zoeken deeltijd stagiairs voor onze zelfoogst-moestuin gevestigd op Landgoed Grootstal te Malden.

Wat doe je als stagiair?

Als stagiair krijg je de kans, door mee te draaien op de tuin, alle ins en outs te leren over het runnen van je eigen tuinderij. Je werkt samen met vrijwilligers en bent medeverantwoordelijk voor de productie van de groenten en fruit. Ook zul je meewerken aan verschillende evenementen en activiteiten die we organiseren. Al werkende op de tuin ben je ook een aanspreekpunt voor de oogstdeelnemers.

De tuinders, Fernande en Vera, hebben sinds januari 2022 de zelfoogst-moestuin Het Heerlijke Land voortgezet. Wij werken met de no-dig methode.

Wat vinden andere stagiairs?

Lees de ervaringen van vorige stagiaires.

Zin om mee te doen?

Stuur dan een mail met je cv en motivatiebrief naar hetheerlijkeland@gmail.com of kom eens langs op woensdag, donderdag of vrijdag tussen 9.30 en 16.00 op Sint Jacobsweg 13A te Malden.

1687855959876.jpeg
bottom of page