top of page
Vrijwilligers.jpg

Je kunt je nu aanmelden voor seizoen 2024! Klik op de knop ‘Oogstdeelnemer worden’, vul het formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

 Wat doe je als oogstdeelnemer?

  • Je neemt deel in de oogst van een heel seizoen van mei tot en met november!

  • 30 weken lang verse onbespoten seizoensgroenten eten direct van het land (in het hoogseizoen wel 20 soorten groenten en kruiden!) --> je oogst de hoeveelheid groenten die jij vers gebruikt p.p. per week.

  • Lekker in de buitenlucht bezig zijn met het onderhouden van je eigen teelt en natuurlijk gezelligheid met de andere deelnemers.

 

Wat kost het om oogstdeelnemer te worden?

  • Je betaalt je bijdrage aan het begin van het jaar. Stap je ná juni in? Dan betaal je naar rato vanaf de maand waarin je instapt.

  • Geen vaste prijs, maar bijdrage naar draagkracht, o.b.v. solidariteit.

  • Minimum bijdrage is een basisvergoeding die de kosten van de tuin dekt --> zie 'meer informatie'.

  • O.b.v de minimum bijdrage bepaal jij de uiteindelijke vergoeding met als richtlijn het uurloon van de tuinders.

  • Kinderen doen voor de halve prijs mee​

Wanneer jij je aanmeldt, maken we ook een afspraak om kennis te maken en uit te leggen hoe de oogst in zijn werk gaat.

Je kunt je ook aanmelden via de Meedoenregeling van Gemeente Nijmegen, via de website van de Gemeente Nijmegen of de website van de Gemeente Heumen

Als oogstdeelnemer kan je ook gebruik maken van het exclusieve zwambonnement pakket!

Proefabonnement?

Niet zeker of je mee wil doen? Proef dan van het proefabonnement!

  • Je kunt je inschrijven voor een proefabonnement.

  • Er is keuze uit 1 week (€25,-) of 2 weken (€50,-) proefoogsten.

  • Je krijgt hierbij een persoonlijke rondleiding onderwijl je onze heerlijke onbespoten groenten leert plukken, maak je kennis met de natuur-inclusieve groenteteelt en wat Het Heerlijke Land verder nog allemaal te bieden heeft.

Kom jij ook genieten van de rust en natuur aan de rand van Nijmegen? Meld je aan!

bottom of page