top of page
zwammen foto.webp

Zwambonnement

This is your Services Page. It's a great opportunity to provide information about the services you provide. Double click on the text box to start editing your content and make sure to add all the relevant details you want to share with site visitors.

Er is weer de mogelijkheid om een heerlijk lokale paddenstoelen abonnement af te sluiten! Paddenstoelen zijn een fantastische toevoeging aan ons dieet, vooral als je wat minder vlees wilt gaan eten! Deze paddenstoelen komen gewoon uit Nijmegen van de Versfabriek. Het Heerlijke Land en Ruud van de Versfabriek hebben beide zin in om weer te leveren. De paddenstoelen worden op vrijdag vóór 12:00 geleverd, dus die kun je dan ná 12:00 ophalen. Ook is het belangrijk om te weten dat we op de tuin geen koeling hebben, dit betekent dat de paddenstoelen niet lang vers blijven bij een warme dag. Dus wil je verse paddenstoelen, kom ze dan vrijdag middag meteen ophalen!

Nieuw seizoen nieuwe zwammen!

Wat is het aanbod?

Pakket 1:

  • Prijs: €36,60

  • Frequentie: 8x per jaar (1 keer per maand in periode april - november)

  • Gewicht en samenstelling: levering van 250 gram, waarvan 4x oesterzwammen, 2x shiitake, 1x koningszwammen en 1x mix.

 

Pakket 2:

  • Prijs: 62,30 euro

  • Frequentie: 16x per jaar (2x per maand in periode april-november)

  • Gewicht en samenstelling: levering van 250 gram waarvan 8x oesterzwammen, 4x shiitake, 2x koningszwammen en 2x mix.

 

Aanmelden kan tot 15 april. Neem je een pakket? Dan kun je in april een kijkje achter de schermen krijgen in de Versfabriek.- De precieze ophaal datums worden z.s.m. gecommuniceerd.

Let op! Dit abonnement is alleen voor oogstdeelnemers. Graag een zwambonnement en nog geen oogstdeelnemer? Meld je dan aan als oogstdeelnemer voor seizoen 2024!

bottom of page