Vrijwilligers en stagiairs 

Mogelijkheden voor vrijwilligers

 

Houd je van buiten zijn en tuinieren, kom dan eens kijken op Het heerlijke land. Op woensdag, vrijdag en zaterdag kun je meewerken op de moestuin. Hier ben je even weg uit de drukte van de stad.

Er is een ontspannen sfeer en er zijn allerlei werkzaamheden die je alleen of samen met anderen kunt doen. Intussen geniet je van deze fijne plek.

Kennis van tuinieren is niet nodig. Al doende, steek je hier veel op.

 

Voor meer informatie bel, stuur een bericht via de contactpagina of kom langs.

Stageplaatsen voor Warmonderhof-studenten BBL

Ben je geïnteresseerd in kleinschalige, agro-ecologische groententeelt, en de biodynamische aspecten daarvan, maak dan kennis met Het heerlijke land. We hebben stagemogelijkheden voor eerste- en tweedejaars studenten. 

 

Sinds 2017 is de zelfoogstmoestuin één van de agrarische ondernemingen op landgoed Grootstal, op de grens van Nijmegen en Malden. Net als in de BD geldt hier op het landgoed: weet je deel van het geheel. 

We ondersteunen je graag in je leerproces en delen onze visie op stadslandbouw. Omdat we een jong bedrijf zijn, nog volop in ontwikkeling, is er veel ruimte om eigen onderzoek te doen. meer informatie bel of stuur een bericht via de contactpagina.

sbb-beeldmerk-fc.jpg