top of page

 Vrijwilligers en stagiairs 

C071E564-256A-4C57-BFCA-61033646B5CF_1_105_c.jpeg

Mogelijkheden voor vrijwilligers

 

Houd je van buiten zijn en tuinieren? Kom dan eens kijken op Het Heerlijke Land! 

 

Op woensdag, donderdag en vrijdag kun je meewerken op de moestuin. Hier ben je even weg uit de drukte van de stad.

Er is een ontspannen sfeer en er zijn allerlei werkzaamheden die je alleen of samen met anderen kunt doen. Intussen geniet je van deze fijne plek.

Kennis van tuinieren is niet nodig. Al doende steek je hier veel op.

 

Voor meer informatie , stuur een bericht via de contactpagina of email of kom langs. Werkdagen met vrijwilligers beginnen om 09.30 uur. 

Stage en leer/werkplek

Het Heerlijke Land is een erkend leerbedrijf. Er werken fantastische stagiaires met ons mee op het land en achter de schermen! Volg je een opleiding of cursus en zoek je een stage of leer/werk plek? Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden. 

Wij zijn per direct op zoek naar nieuwe stagiaires!

Meedraaien op Het Heerlijke Land een tuinderij aan de rand van Nijmegen? Wij zoeken deeltijd stagiaires voor onze zelfoogst-moestuin gevestigd op Landgoed Grootstal te Malden.

 

Als stagiaire krijg je de kans, door mee te draaien op de tuin, alle ins en outs te leren over het runnen van je eigen tuinderij. Je werkt samen met vrijwilligers en bent medeverantwoordelijk voor de productie van de groenten en fruit. Ook zul je meewerken aan verschillende evenementen en activiteiten die we organiseren. Al werkende op de tuin ben je ook een aanspreekpunt voor de oogstdeelnemers.

 

Sinds januari 2022 hebben Fernande en Vera de zelfoogst-moestuin Het Heerlijke Land voortgezet: we werken met de no-dig methode.

 

Nieuwsgierig?

Lees de ervaringen van vorige stagiaires hier: https://www.hetheerlijkeland.nl/over-ons

 

Reageren:

Zin om mee te doen? Stuur dan een mail met je cv en motivatiebrief naar: hetheerlijkeland@gmail.com of kom eens langs op woensdag, donderdag of vrijdag tussen 9.30uur en 16.00uur Sint Jacobsweg 13A te Malden

bottom of page